• logo_inicio.png

Què és fibromiàlgia reumàticaÉs un tipus de reumatisme NO articular amb dolor crònic en els músculs, lligaments i tendons. La Fibromiàlgia Reumàtica es caracteritza per dolor múscul esquelètic generalitzat i sensació dolorosa a la pressió en uns punts determinats (punts diana). A més del dolor estan presents altres símptomes com fatiga, entumiment matinal, alteracions de la son, formigueix en extremitats i migraña.

Es calcula que a Espanya unes 800.000 persones presentan Fibromiàlgia Reumàtica de les quals entre un 80 i un 90% són dones entre 30 i 50 anys.

És una malaltia mal coneguda i a vegades infravalorada tant pels metges com pels familiars de la persona que la pateix.

La Fibromiàlgia Reumàtica pot presentar diversos graus de severitat, podent ser molt invalidant, sense que tinguem en contrapartida un anàlisi de sang, una radiografia, alguna prova mèdica que ens confirmi o faciliti el diagnòstic.

El dolor és el principal símptoma i pot presentar-se com a sensació de dolor propiament dit o com molèstia o cremor, podent variar al llarg del dia segons l´activitat que es mantingui, l´estrès, etc. La sensació de cansament, (no tenir força per realitzar activitats senzilles), sensació de “dormir malament” sol observar-se amb freqüència en aquests pacients.

El tractament del pacient que pateix fibromiàlgia requereix un abordatge multidisciplinari. És necesària la intervenció del reumatòleg, psicòleg i/o psiquiatra, nutricionista, fisioterapeuta.

 

L´ozonoteràpia constitueix una important i eficaç teràpia complementària pels seus efectes:

 

  • Generals: L´ozonoteràpia té un efecte antiinflamatori a nivell general i a més mitjançant l´augment de l´aport d´oxigen a nivell de tots els òrgans i teixits de l´organisme, aconsegueix disminuir de manera clara la sensació de cansament o fatiga que la majoria de pacients presenta. Aquesta millora és la responsable de que el pacient pugui de manera gradual reiniciar les seves tasques i augmenti sense dolor la seva activitat física, situació imprescindible per obtenir una millora estable i constant en aquest tipus de patologia.

 

  • Locals: L´ozonoteràpia exercirà una acció antiinflamatòria i analgèsica en ser aplicada en els punts dolorosos que presenta el pacient, millorant d´aquesta manera i de forma clara la qualitat de vida d´aquestes persones.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Ozonoteràpia en fibromiàlgia reumàtica
          
Ozonoteràpia en
fibromiàlgia reumàtica
  

 

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
15 d'Octubre 2018


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016