• logo_inicio.png

Tinc una llaga a la cama des de fa més de dos anys. A vegades em fa mal. Me l´estan curant cada dos dies a l´ambulatori però no veig que es faci més petita, al contrari, diria que es va fent més gran. Podria tractar-se amb ozó? Quina forma d´administració seria la més adeqüada?

Les llagues a les cames son una de les indicacions més antigues del tractament amb ozonoteràpia. La nostra Unitat té molta experiència en aquest tipus de tractament i tenim diversos estudis publicats a revistes mèdiques especialitzades ( veure bibliografia).

El tractament més indicat en aquest cas és el tòpic i sol realitzar-se un cop a la setmana. No és un tractament dolorós. Per valorar els resultats fem un seguiment fotogràfic de la lesió i també la mesurem amb una plantilla. El nombre de sessions a realitzar depèn bàsicament del tamany i de la profunditat de la lesió.

 

Estic pendent de la col.locació d´una pròtesi de genoll però com tinc una llaga a la cama el cirurgià m´ha dit que no em pot operar. Podria fer tractament amb ozonoteràpia?

En el seu cas el tractament tòpic amb ozonoteràpia ajudaria a disminuir el temps de curació de la seva lesió i d´aquesta manera poder fer abans la cirurgia que comenta.

 

Sóc diabètic i m´ha surtit una petita lesió en el dit petit del peu. Tinc una amputació del primer dit d´aquest mateix peu i em preocupa que també me l´hagin d´amputar. Quin tipus de tractament es podria fer en el meu cas?

Per a intentar evitar una segona amputació aconsellem tractament tòpic conjuntament amb autohemoteràpia. Evidentment continuant la teràpia de base de la seva diabetis.

 

Sóc una noia de 17 anys, he caigut i tinc una ferida en un braç que crec que està infectada. Em preocupa que em quedi marca. El tractament amb ozó estaria indicat?

Sí, les possibilitats de que les lesions cicatritzin deixant poca marca a la pell augmenten amb el tractament tòpic amb ozó. A més, com que és una ferida i no una llaga, es probable que el nombre se sessions no sigui elevat (2-3).

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Què son úlceres i retards en cicatrització            Ozonoteràpia en úlceres i retards en cicatrització
Què son úlceres i
retards en cicatrització
           Ozonoteràpia en úlceres
i retards en cicatrització

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
15 d'Octubre 2018


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016