• logo_inicio.png

Lesions Post-traumàtiques: ferides produïdes després de caigudes o accidents.

 

Ferides Post-cirurgiaFerides Post-cirurgia: sutures després de cirurgies que per diferents motius no estan cicatritzant bé

 

 

 

Úlceres per trastorns circulatoris:

  • Úlceres venosesÚlceres venoses: La part anterior del turmell i la part baixa de la cama, són les localitzacions habituals de les úlceres varicoses. Solen ser lesions, poc profundes, i si no estan infectades no produeixen dolor molt intens, al contrari de les úlceres tromboflebítiques que solen ser profundes i sempre molt doloroses.

 

 

 

  • Úlceres arterials i diabètiquesÚlceres arterials i diabètiques: L´arterioesclerosi pot arribar a cloure totalment una artèria terminal la qual cosa té com a conseqüència l´aparició d´una úlcera que es sol localitzar en els dits dels peus. Les úlceres localitzades a les cames a vegades són conseqüència d´un petit traumatisme local (p.e. esgarrinxada a la cama). Aquestes lesions poden ser molt doloroses.

 

 

Úlceres de decúbitÚlceres de decúbit:Solen aparèixer en pacients llargament enllitats. Les úlceres apareixen per pressió en una determinada zona, agreujat a vegades per factors com la incontinència urinària o la dificultat de canviar al pacient de posició. Aquestes úlceres solen presentar-se en els talons dels peus i a nivell sacre i a les natges.

 

 

 

Peu diabèticPeu diabètic: El peu diabètic és especialment propens a desenvolupar les complicacions diabètiques en forma d´enfermetat vascular i neuropatia. Els trastorns poden oscil.lar des de trastorns de les ungles i formació de calls fins a ulceracions, infeccions i gangrena amb el consegüent perill d´amputació.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Ozonoteràpia en úlceres i retards de cicatritzaci            Preguntes freqüents sobre úlceras
Ozonoteràpia en úlceres
i retards de cicatrització
   Preguntes freqüents
sobre úlceras

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
15 d'Octubre 2018


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016