• logo_inicio.png

Què és suport en OncologiaUn dels símptomes que més afecten als pacients oncològics és l´astènia o sensació de cansament. Aquest cansament que presenten per igual homes i dones, pot provenir de la mateixa malatia, però l´acusen de manera més intensa els pacients que han rebut radioterapia i sobre tot quimioteràpia. Es caracteritza per una sensació de debilitat i fatiga que es diferencia del cansament habitual en que no millora amb el descans i que la seva intensitat no es correspon al nivell d´esforç que realitza la persona. Aquesta astènia pot interferir en la vida social del malalt (no té ganes de veure familiars o amics), fa que disminueixi les seves activitats d´oci i en definitiva dificulta la reincorporació de la persona a les seves tasques quotidianes.

Aquest cansament, que segons una enquesta realitzada en hospitals espanyols l´any 2007 pot afectá en major o menor mesura més del 90% dels pacients amb càncer, ha d´èsser tractat. En cas de presentar el pacient anèmia s´ha de valorar la possibilitat de tractament amb factors eritropoiètics, si el pacient presenta insomni es prescriurà un inductor del son, si existeix una depressió es tractarà amb antidepressius, etc.

L´ozonoteràpia pot millorar la qualitat de vida d´aquests pacients ja que per una part augmentarà una substància que tots tenim a la sang, el 2-3 DPG eritrocitrari, el qual competeix amb la Hb (Hemoglobina) per l´oxigen i augmenta la cessió d´oxigen a nivell dels teixits i òrgans i per una altra, aconseguirà una disminució de l´agregació eritrocitària tenint com a resultat un major alliberament d´oxigen a nivell de tots els teixits del nostre organisme.

En tots els països amb nivell d´assistència mèdica avançada es tracta ja de manera integral al pacient amb càncer, és a dir, no només el tumor en sí sinó al pacient amb totes les seves necessitats.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Ozonoterapia para el apoyo en Oncología
Ozonoteràpia per al
suport en oncologia

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
15 d'Octubre 2018


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016