• logo_inicio.png

Ozonoteràpia en seqüeles poliomielitisL´ozonoteràpia intrarticular gràcies a la seva acció analgèsica i antiinflamatòria obté bons resultats en el tractament dels problemes osteoarticulars que presenten de manera molt freqüent les persones que han patit infecció pel virus de la polio.

Una de les articulacions més afectades és la del genoll produint dolor i inestabilitat en la marxa. L´edat de presentació d´aquests símptomes sol ser inferior al de la població en general, podent-se iniciar abans dels 50 anys.

L´administració d´ozó/oxígen a nivell intrarticular aconsegueix una disminució del dolor des de les primeres sessions de tractament permeten la disminució progressiva de medicaments i fàrmacs analgèsics i antiinfalamatoris. Els tractaments es realitzen de manera ambulatòria un cop a la setmana i estan exemptes d´efectes secundaris. El nombre se sessions és de 5. Aquesta forma de teràpia no necessita realitzar repós després del tractament.

En el cas del mal d´esquena (especialment a la part baixa de la mateixa, lumbàlgies) per deformitats del tipus escoliosi, per alteracions posturals, dismetries (una cama més llarga que l´altra), l´ozonoteràpia, aplicada a nivell de la musculatura paravertebral en forma d´infiltracions, poden ser de gran ajuda amb el control del dolor d´aquests pacients.

El tractament es realitza també de manera ambulatòria, un o dos cops per setmana i no té complicacions ni efectes secundaris.

Altres dolors que poden ser tributaris al tractament amb ozó són: dolor a l´espatlla i regió cervical per l´ús de bastons i crosses.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Què són seqüeles de poliomielitis            Preguntes freqüents sobre poliomielitis
Què són seqüeles
de poliomielitis
   Preguntes freqüents
sobre poliomielitis

 

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
08 de Febrer 2019


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016