• logo_inicio.png

Què és plasma ric en factors de creixementEl tractament amb Plasma Ric en Plaquetes i per tant Ric en Factors de Creixement derivats de les plaquetes o PRFG (Plasma Rich in Growth Factors), és una tècnica que consisteix en aïllar del plasma sanguini les proteïnes responsables de les cicatritzacions de les ferides i de la regeneració dels teixits. Forma part per tant del que coneixem com a Medicina Regenerativa.

Avui en dia sabem que elevades concentracions de determinats components sanguinis poden actuar sobre el procés regeneratiu de teixits tous i òssos. De fet, des de finals dels anys 90, els concentrats de plaquetes s´estan fent servir per accelerar el procés de cicatrització de teixits. S´ha observat que les plaquetes contenen grans quantitats de factors de creixement.

Els factors de creixement són unes proteïnes solubles contingudes a les plaquetes encarregades de transmetre senyals a les cèl.lules perque aquestes comencin a formar nou teixit.

Una de les indicacions més importants d´aquesta tècnica és l´artrosi de genoll i també la condropatia de l´esportista amb limitació de les seves activitats esportives. L´artrosi de cadera és una altra de les indicacions d´aquesta forma de teràpia així com els desgasts o fissures del cartílag articular, de meniscos, en tendinitis i pot ser també de gran ajut en els retards de cicatrització ja siguin post-quirúrgics o post-traumàtics o en llagues de qualsevol etiologia.

Aquesta tècnica està cobrant especial rellevància en el camp del rejoveniment facial ja que amb la seva administració intradèrmica s´acosnegueix un aspecte més jove de la pell al mitigar i suavitzar les arrugues, augmentar el grossor de la pell i millorar la seva finor. [LLEGIR MÉS]

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Ozonoteràpia en plasma ric en factors de creixement
Ozonoteràpia en plasma
ric en factors de creixement

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
15 d'Octubre 2018


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016