• logo_inicio.png

RREJOVENIMENT FACIAL I PLASMA RIC EN FACTORS DE CREIXEMENT

Aquesta teràpia consisteix en l´aplicació de Plasma Ric en Factors de Creixement (PRGF) a les zones de la cara que vulguem tractar.

L´administració intradèrmica del plasma ric en plaquetes actua com un estímul en la formació de colàgen tipus I, aconseguint-se canvis clínics notables sobre la pell:

  • Augmenta el gruix de la pell
  • Millora l´elasticitat de la pell
  • Millora la vascularització dèrmica
  • Millora la finor i vitalitat cutània

Rejoveniment FacialLa tècnica per a l´obtenció de plasma ric en factors de creixement es basa en l´extracció d´una petita quantitat de sang , i a través d´un procés de centrifugació controlat, es separen els components sanguinis, procedint a l´obtenció de la fracció del plasma més ric en factors de creixement que després de la seva activació serà aplicat a la pell de la cara, coll i escot, estimulant d´aquesta manera la regeneració dels teixits.

Aquesta tècnica està indicada per a totes aquelles persones, homes o dones, que desitgin mitigar els efectes del pas del temps, millorant i recuperant un aspecte més jove i lluminós de la pell.

El nombre habitual de sessions és de 3, depenen en cada cas del grau d´envelliment cutani.

Abans de realitzar el tractament i després d´una correcta neteja i desinfecció de la zona a tractar, utilitzarem una crema amb propietats anestèsiques per disminuir al màxim les molèsties derivades de l´aplicació del PRGF.

Després de l´administració a través de microinjeccions amb agulles molt fines del Plasma Ric en Factors de Creixement s´aplica una mascareta amb aigua ozonificada que proporcionarà una agradable sensació de benestar i ajudarà a disminuir la petita inflamació que de manera natural apareix després de l´administració de PRGF. A continuació i com si fos un sèrum, s´aplica el plasma “pobre” en PRGF que hàgim descartat per a la seva infiltració, que utilitzant-lo com a mascareta, pels seus efectes esctimuladors sobre el fibroblast dèrmic, aportarà un “plus” de lluminositat a la cara.

Els efectes solen ser visibles després de la primera aplicació i són acumulatius.

El tractament està especialment pensat per totes aquelles persones que vulguin retardar els efectes de l´edat sense introduir cap element estrany en el seu organisme. El PRGF obtingut a partir de la seva pròpia sang els ajudarà a mantenir una pell jove durant més temps.

 

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Preguntes freqüents sobre rejoveniment facial
Preguntes freqüents sobre
rejoveniment facial

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
08 de Febrer 2019


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016