• logo_inicio.png

Ozonoteràpia en mal d´esquena, lumbàlgia i marejosTots els pacients que presenten dolor lumbar, cervical o dorsal poden tractar-se mitjançant infiltracions paravertebrals d´ozó.En alguns casos, el mal d´esquena apareix com a seqüela d´una intervenció quirúrgica de la columna ( per hèrnia discal freqüentment), sobretot si s´ha complicat amb l´aparició d´una fibrosi residual.

El tractament és totalment ambulatori i no té efectes secundaris ni complicacions, diminuint de manera important el grau de dolor d´aquestes persones.

El nombre se sessions sol ser de 5, realitzant-se els tractaments setmanals (1 tractament per setmana).

Després de les infiltracions es realitza un massatge a la zona dolorosa per millor absorció de l´ozó i l´obtenció d´una major acció analgèsica.

Quan el mal d´esquena és causat per una discopatia degenerativa o per una hèrnia discal a les infiltracions a la musculatura paravertebral se li afegirà la discòlisis percutània amb ozó.

 

Ozonoteràpia en vertígens i marejos:

 

La majoria dels pacients que refereixen vertígens o marejos fan servir fàrmacs per combatre´ls sense trobar cap benefici en el tractament farmacològic. Molts han fet rehabilitació però el mareig persisteix.

En aquests pacients al tractament d´ozonoteràpia se li afegeix el CUPPING, tècnica exempta d´ efectes secundaris i encaminada a disminuir de manera ràpida i eficaç la sensació d´inestabilitat tan limitant que presenten aquestes persones. Els beneficis d´aquesta teràpia es noten des de la primera o segona sessió, millorant la qualitat de vida de les persones que pateixen aquest problema.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Què és mal d´esquena, lumbàlgia i marejos
Què és mal d´esquena,
lumbàlgia i marejos

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
08 de Febrer 2019


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016