• logo_inicio.png

Ozonoteràpia en lesions esportivesEl tractament amb ozó de les lesions esportives es realitza mitjançant la injecció d´ozó peri o intraarticular.

La infiltració d´ozó en esl teixits lesionats ajuda a la reparació dels mateixos i a la disminució tant del dolor com de la inflamació. Qualsevol lesió esportiva que es pugui tractar amb corticoides és indicació de tractament alternatiu amb ozó sense exposar l´esportista als possibles riscos de la infiltració amb corticoides.

Les lesions que amb més freqüència es tracten amb ozonoteràpia són:

  • Colze del tennista o Epicondilitis Lateral
  • Colze del golfista o Epicondilitis Medial
  • Tendinitis de l´espatlla
  • Tendinitis en el genoll

Els tractaments es realitzen un cop a la setmana, sempre de forma ambulatòria i després d'un correcte diagnostic. La injecció d'ozó no és dolorosa per la qual cosa no sol ser necessari l'administració prèvia d'un anestèsic local

La disminució del dolor s´estableix des de les primeres sessions habent-se establert una mitjana de 5 sessions per aconseguir una millora significativa. Després del tractament no és necessari guardar repòs i la persona pot reiniciar de manera inmediata les seves tasques quotidianes.

El tractament no té cap tipus d´efecte secundari ni estan descrites complicacions amb la tècnica, podent realitzar-se en persones diabètiques i/o hipertenses sense risc d´augmentar els nivells de sucre en sang o d´augmentar les xifres de tensió arterial.

Les infiltracions d´ozó en Medicina Esportiva poden combinar-se amb altres tècniques de Medicina Regenerativa com els Factors de Creixement (Plasma Ric en Plaquetes), que a través d´una tècnica d´ozononització s´ha vist que augmenten de manera important la seva capacitat reparadora.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Lesiones deportivas

Què són les lesions
esportives

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
08 de Febrer 2019


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016