• logo_inicio.png

Què és estenosi de canalUna de les causes més comunes del mal d'esquena i de dolor a les cames en caminar a les persones de més de 65 anys és l'estenosi de canal lumbar o canal lumbar estret. El canal estret és el resultat del desgast de la columna causat per l'activitat i al pas dels anys. A mesura que ens fem grans els lligaments de la columna poden endurir-se i engrossir-se, les articulacions i vèrtebres poden patir un procés d'artrosi, les vèrtebres poden lliscar una sobre l'altra i els discos intervertebrals poden presentar protusions o hèrnies. Tot això pot fer que el canal raquidi s'estrenyi i es produeixi una pressió sobre els nervis que van cap a les cames..

Els pacients solen començar amb símptomes poc importants que van agreujant-se a mesura que passa el temps. Dolor, debilitat o cames com adormides o entumides al cap d'uns minuts de començar a caminar són les queixes habituals. El dolor, que habitualment es presenta al gluti i pot baixar per la cama o les cames, disminueix o desapareix quan la persona es para o s'asseu. De vegades el dolor també apareix simplement estant una estona de peu.

L'administració d'ozó a nivell epidural estarà indicada en tots aquells pacients que presentin símptomes d'estenosi de canal i no vulguin o no puguin operar-se. Aquesta forma de tractament ha de ser realitzada per un especialista en dolor, un traumatòleg o un neurocirurgià. A l'Institut Català d'Ozonoterapia la realitza el Dr. Daniel Samper, Anestesista i Especialista en Dolor i Cap de la Unitat del Dolor de l'Hospital Trias i Pujol de Badalona. Aquestes injeccions d'ozó substitueixen els corticoides i poden realitzar-se en pacients hipertensos i diabètics sense augmentar les xifres de tensió arterial ni els nivells de sucre.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Ozonoteràpia en estenosi de canal
           Preguntes freqüents sobre estenosi de canal
Ozonoteràpia en
estenosi de canal
   Preguntes freqüents
sobre estenosi de canal

 

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
15 d'Octubre 2018


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016