• logo_inicio.png

Els tractaments amb ozó per la lumbàlgia i/o dolor a les cames degut a l´estenosi de canal consisteix en 2 o 3 infiltracions realitzades en intervals de 15 dies. Aquest tractament es realitza de manera totalment ambulatòria i ha de ser portat a terme per especialistes, habitualment anestesistes, neurocirurgiàs o traumatòlegs, amb experiència en aquest tipus d´infiltracions.Després de la punció el pacient ha de romandre en repòs 30 minuts podent marxar seguidament al seu domicili.

Els tractaments farmacològics de l´estenosi de canal solen ser ineficaços degut a que el dolor és ocasionat per la comprensió de les arrels nervioses dins del canal medular.
Amb l´edat i a mida que el procés degeneratiu artròsic progressa la capacitat de caminar o inclús d´estar de peu va quedant cada cop més limitada.

Ozonoteràpia en estenosi de canalEl tractament resolutiu de l´estenosi de canal és la cirurgia, encara que això no sempre és possible degut a les comlicacions que es poden presentar si el pacient és d´edat avançada i/o presenta enfermetats importants afegides.

L´alternativa a la intervenció són les infiltracions epidurals a la columna mitjançant l´administració d´antiinflamatoris corticoides però que en pacients amb certes patologies afegides com la diabetis, hipertensió arterial, insuficiència cardíaca o trastorns psiquiàtrics severs poden causar efectes secundaris indesitjables.

Des de fa ja alguns anys, estudis d´autors italians, (Bonetti al 2005,Gallucci 2007) han demostrat mtjançant assajos clínics l´eficàcia del tractament amb ozó administrat a l´espai epidural per a pacients amb lumbàlgia crònica, obtenint inclús millors resultats a llarg termini (6 mesos) que utilitzant corticoides i amb la gran ventatja de no presentar cap dels efectes secundaris lligats a la infiltració epidural de corticoesteroides.

L´absència d´efectes secundaris i la seva eficàcia fant que aquesta tècnica pugui ser d´elecció en pacients amb les enfermetats afegides abans esmentades.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Què és estenosi de canal
           Preguntes freqüents sobre estenosi de canal
Què és estenosi
de canal
   Preguntes freqüents
sobre estenosi de canal

 

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
08 de Febrer 2019


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016