• logo_inicio.png

El peu diabètic és especialment propens a desenvolupar les complicacions diabètiques en forma de malaltia vascular i neuropatia. Els transtorns poden oscil.lar des de transtorns de les ungles i formació de calls fins a ulceracions, infeccions i gangrena amb el conseqüent perill d´amputació.

 

Ozonoteràpia en complicacions de la diabetis

 

El pacient diabètic pot tenir a més a més complicacions vasculars a les artèries de les cames (claudicació intermitent), cardíaques i oftalmològiques, sent de fet la primera causa de ceguera en països desenvolupats. La lesió ateromatosa (produïda per arterioesclerosi) que apareix en les persones diabètiques es desenvolupa de forma més precoç, ràpida i extensa que a la resta de la població, per aixó és tant important en aquest grup de pacients el control i la prevenció de les lesions als peus, evitant-se d´aquesta manera un gran nombre d´amputacions. Afortunadament hem augmentat molt l´esperança de vida del pacient diabètic, podent amb això aparèixer en contrapartida moltes de les complicacions d´aquesta patologia. L´ozonoteràpia ajuda a mantenir una bona qualitat de vida en aquests pacients al disminuir la possibilitat de seqüeles per aquesta malaltia.

En aquests pacients estarà indicat el tractament tòpic quan hi hagi alguna lesió a les cames o als peus (peu diabètic). En molts casos l´autohemoteràpia o forma sistèmica d´administració de l´ozó pot ser de gran ajuda per suposar una manera adicional d´aportament d´oxigen a nivell de teixits i òrgans en situació de baix reg sanguini per efecte de l´arterioesclerosi progressiva que acompanya com hem comentat a aquesta malaltia.

 

 

Si vosté ho desitja pot...

  • Demanar cita a través del nostre Formulari de Cita Prèvia
  • Escriure´ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comentar-nos els seus dubtes o preguntes
  • Telefonar a la nostra atenció telefònica al 932848220 / 932847524

 

 

 Temes relacionats...

 

Ozonoteràpia en complicacions de la diabetis
Ozonoteràpia en
complicacions de la diabetis
 

 

 

 

 

 

 

 

ON ESTEM

INSTITUT CATALÀ D'OZONOTERÀPIA

Centre Mèdic La Salut
Mare de Déu de la Salut, 78
08024 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

UNITAT D'OZONOTERÀPIA

Hospital QuirónSalud Barcelona
Pl. Alfonso Comin 5
08023 Barcelona
Tel: 932848220 / 932847524
Fax : 932136348

info@ozono-terapia.com

 

Política de Cookies

Aviso Legal

Política de Privacitat RGPD

 

Última actualizació
15 d'Octubre 2018


DoctoraliaDoctoralia
Certificado Excelencia 2017


TopDoctorsTopDoctors
Certificado Excelencia 2017

Certificado Excelencia 2016